ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İklim Değişikliği Ve Sıfır Atık Semineri

Okulumuz Seramik ve Cam Teknolojisi Öğretmeni Durdane UĞURLU’nun proje ortağı olarak yer aldığı  İklimi Değiştirme Kendini Değiştir eTwinning projesi kapsamında 20.03.2023 tarihinde saat 20.00 başlayan "İklim Değişikliği ve Sıfır Atık" konulu seminerimizi Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü sayın Derya Özkar'ın katkıları ile gerçekleştirdik. Seminerimize Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Kerim ERZİNCANLI, Sumgayit Internat Tipli Gimnasiya idaresici Ayten Eliyeva ve Agsu Aratkand Kend Orta Mektebi idarecisi Vüsal Abasov yanında proje kurucu ve ortak öğretmenleri ile öğrencilerimiz katılmışlardır.

Oldukça verimli geçen seminerimize katkılarından dolayı Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık müdürü Derya ÖZKAR'a teşekkür ederiz.

Yayın: 03.04.2023 - Güncelleme: 16.06.2023 01:15 - Görüntülenme: 234