Meslek Lisesi Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerine Ve Arkadaşlarına Yardım Yapıyor

PROJE KONUSU

1-MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VE ARKADAŞLARINAYARDIM YAPIYOR

PROJE AMACI

Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, okulun bulunduğu mahallede, bulunmadığı takdirde sırasıyla ilçede veya İl içinde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç  durum daki kişilerin evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını  kolaylaştırıcı bilgilendirme ya da yardımların, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilinde yerel imkanlarla yapılmasıdır.

PROJE KAPSAMI

2018-2019 eğitim ve öğretim yılından başlamak üzere Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda öğrenim gören 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri proje ekibinde görevli öğretmen gözetiminde ders saatleri dışında, belirlenen ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin evleri ziyaret edilerek, onları sevindirecek mutlu edecek gerekli yardımların yapılması.

Yayın: 28.06.2019 - Güncelleme: 03.05.2023 10:41 - Görüntülenme: 1295