ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

13 Mart 2024 günü okulumuz Bilişim ve Teknoloji Klübüöğrencilerinden, 12/A Sınıfı Mehmet Ali Altun tarafından bilişim haftası kapsamında. Yapay Zeka ve Yeni Dünya Düzeni semineri verilmiştir. Seminerde yapay geçmişten günümüze kadar olan varoluşu ve tarihçesinden başlayarak, gerçek hayat içerisine entegre olup hayatımızda oluşan uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilerimize yapay zekanın sadece bilişim alanında değil farklı meslek türlerinde kullanıla bileceğinden bahsedilmiştir. Seminer sonunda soru, cevap yapılarak öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıt verilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Yasemin UZBEK 'Çanakkale Ruhu' konulu resim yarışmasında çalışması ile il 1.si olmuştur.

Mrt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Kariyer günü toplantısı 29.02.2024 Perşembe günü saat 13:30 da yapıldı. Bölümümüzden mezun olmuş meslek sahibi Odunpazarı oyun pazarı anaokulu öğretmeni Şebnem Öztop ,1.Hava İkmal İlkokulu müdür yardımcısı  Özlem Topkaya, AtaYıldız Anaokulu kurucusu Seda Sosyal, üniversite öğrenimini sürdüren Duygu Tutkan kariyer günümüze katılarak öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştılar.Ayrıca emekli çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Nurhan Kaya misafirimiz olarak toplantımıza katılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı faaliyeti 'Deyimler ve Atasözleri Okumaları' için okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Merve KURUÇAY öğretmenimiz ve öğrencilerinin pano çalışması.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı faaliyeti 'Deyimler ve Atasözleri Okumaları' için okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmenimiz Seher RENDA ve öğrencilerinin afiş tasarımlarından oluşan pano çalışması.

Şbt

Eskişehir okullararası Dart müsabakalarında okulumuz kız takımı il 3. sü ve Erkek takımı il 4. sü olmuştur. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Zümre öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Katılan öğrencilerimiz :

Hasan Basri SAK

Ata Battal BUDUŞ

Faruk SÜZER

Ahmet TOKATLI

Semiha SAVURAN

Melis AYGÜN

Diyar TUNÇ

Yasemin DAYI

"ATATÜRK 2" SİNEMA FİLMİNİ İZLEMEK ÜZERE YILDIZTEPE HAVA LOJMANLARINA GEZİ

09.02.2024 Cuma günü Yıldıztepe Hava Lojmanları sinema salonunda "Atatürk 2"  Filmine gezi düzenlendi.

Milli ve Manevi değerlerimizin gelişimine katkı sağlamak üzere düzenlenen gezimizde, Songül HASÇELİK UZUN, Emel BAĞCI, Semra ÇINAR DENİZ,  Dilek GÖRGÜLÜ, Ebru ESKİKENT, Ceren MERTER, Tülay ARICI sorumlu öğretmenler olarak görev alırken, Teknisyenimiz Berrin GÜÇLÜ de gezimize iştirak etmiştir. Geziye 10G, 11G, 12G, 11 H, 9 H, 10B, 12ADP, 10 H1 sınıfları katılmıştır.

Şbt

Teknofest 2024 yarışmaları başvuruları başladı.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı (linki) tıklayabilirsiniz.

Ock

2023-24 eğitim öğretim yılı 1.dönemi okulumuzda yapılan Karne Töreni ile sona ermiştir. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

11/ H sınıfı Yiyecek içecek Hizmetleri alan öğrencileri, Öğretmenleri Seda Kurtcu ile birlikte İnn town otelde Su ürünleri work shop ' u gerceklestirdiler.Otel yetkililerine ve değerli şeflerimize çok teşekkür ederiz....

Ara

2023-24 öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı yapıldı.

Ara

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvası sonuçlanmıştır. 1 . Ve 2. Olan öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir.

Ara

Okulumuzda düzenlenen  satranç  turnuva mizin final maçı 06/12/2023 tarihinde tamamlandı. 11 A  sınıfından

ENES KEREM YILMAZ

İsimli öğrencimiz  birinci  olarak  tamamlamıştır

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK

24 Kasım öğretmenler günü programını okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Çocuk Esirgeme Kulübü öğretmenleri Diler Arıkan Şentürk ve Semra Çınar Deniz arkadaşlarımızın önderliğinde öğrencilerimiz hazırlamışlardır. Tüm öğretmenlerimiz güllerle karşılanmıştır.

Kutlama programımıza; önceki dönemlerde görev yapmış emekli Müdüremiz; Sebahat SÖZER, emekli Müdür baş yardımcımız; Nurhan KAYA, emekli Müdür yardımcımız İbrahim KAYGISIZ, Emekli öğretmenlerimiz; Sibel ŞAHİN, Melek GÜNAY ve Zeynep TÜFEKÇİ iştirak ettiler.

Program Okul Müdürümüz Dr.Süleyman Sırrı KABADAYI nın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşma ile başlayıp, emekli müdüremiz Sebahat SÖZER ve yıllarca okulumuzda Başmüdür yardımcılığ yapan Nurhan KAYA öğretmenlerimizin konuşması ile devam etti. Ayrıca okulumuzdan yıllar önce mezun olan ve kendi okuluna Müdür yardımcısı olarak geri dönen Metin ARI öğretmenimizin duygularını bizimle paylaşması öğrencilerimize rol model olması sebebiyle programa renk kattı. Okulumuzun en genç öğretmeni çiçeği burnunda stajer Türk Dili ve Edebiyati öğretmeni Merve Kuruçay  şiir okudu. Program öğrencilerimizin hazırladığı orotoryo, şiir ve şarkılarla devam ederken Öğretmen arkadaşlarımızdan Ayşe Sıddık BAŞAR ve Şuule ÖZTÜRK'ün karaoke performansları ile renk kattılar.

Programa "BANDO 26 ESKİŞEHİR'in" müzik ziyafeti ile öğretmen ve öğrencilerimiz coşkulu bir kutlama gerçekleştirdiler.

Program sonrası misafirlerimize ve öğretmenlerimize öğle yemeği verilerek pasta kesilmiştir.

Sahne dekorları Grafik Tasarım alan öğretmeni Seher RENDA ve öğrencileri tarafından yapıldı. Programımızın Müzikal inceleme ve değerlendirilmesi Müzik öğretmenimiz Kerime COŞKUN tarafından yapıldı.

Yemek ve Pasta Servisi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan öğretmenleri Kadriye YALÇIN, Şükran AZ , Seda KURTCU ve 11 H sınıfı öğrencileri tarafından yapılmıştır.

Bu güzel günün hazırlığında emeği geçen başta  Okul Müdürümüz Dr. Süleyman Sırrı KABADAYI, Müdür yardımcılarımız Sema GÖNENLİ, Kiraz YILDIRIM SEZER, Yüksel ÜNAL ile adlarını sayamadığımız tüm öğretmen, öğrenci ve yardımcı personelimize teşekkür ederiz.

Satranç turnuvası yarı finali düzenlendi.