Ock

E-twinning Kulubü tarafından "Güvenli İnternet Kullanımı" temalı panolar A Blok ve Blokta düzenlenmiştir.

Ock

Etwinning ile İlgili ÇAlışmalrımızın Görselleri

Eyl

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası bu sene 'Beraber Yürüyelim' temasıyla dünya genelinde bir çok şehirde güvenli yürüme ve bisiklet binme gibi aktif ulaşım seçeneklerinin çevremizin, sağlığımızın korunması doğrultusunda yaratacağı faydalara dikkat çeken etkinlikler bünyesinde GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Çevre Koruma Kulübü ve Spor Kulübü olarak Rahime ÇELEN ve Zeynel AYKAÇ öğretmenlerimiz rehberliğinde düzenlenen bisiklet turuna 25 öğrenci katılmıştır.

18.09.2019 günü 10.30-12.00 saatleri arasında 3 öğretmenin nezaretinde gerçekleştirilen bisiklet turuna katılan öğrencilerimize bisikletli ulaşımın önemi ve güvenli bisiklet sürmenin gereği hakkında bilgi verilerek; baf ve bileklik hediye edilmiştir.

Katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.