UTP Programı Süresince İşletmelerce Dikkat Edilecek Hususlar:

• Programa katılan her öğrenci, yönetmelik gereği iş dosyası (staj dosyası) tutmak zorundadır. Staj dosyalarının en kısa sürede okuldan teslim alınması gerekmektedir. Staj dosyası bulunmayan öğrencilerin eğitim süreci geçerli olmayacaktır.
  • Program süresince her öğrenci iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı sigortalanmaktadır. Bu nedenle öğrencilerin;
    • Hastalık raporu alması,
    • İzin kullanması
    • İş kazası geçirmesi,
    • İşten ayrılması gibi durumların, zaman geçirmeden, işletmenizden sorumlu koordinatör öğretmenimize ya da gazimtal26@gmail.com mail adresine gönderilmesi son derece önemlidir.
  • Devlet katkısı ödemeleri için her ayın 5'ine kadar, bir önceki aya ait öğrenciye maaş ödemesi yapıldığına dair dekontların işletmenizden sorumlu koordinatör öğretmenimize ya da gazimtal26@gmail.com mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.